Sjakzeilreizen


Zeilvakantie met Sjakzeilreizen

“Kom genieten”

Sjakzeilreizen is een reisbureau met verschillende mogelijkheden op het gebied van varen met historische zeilschepen. “Kom genieten” is ons motto. Genieten van het langzaam door de wereld gaan, zoals zeilen op historische zeilschepen kan zijn. Ontspanning afgewisseld door spanning, letterlijk even op afstand van de dagelijkse beslommeringen. Daar waar past, een toefje humor, en elke reis wordt een feestje. Een onvoorspelbare belevenis, gedreven door de natuurelementen wind en water, een milieuvriendelijke manier van vakantie vieren.
Zo hebben we op onze pagina Meezeilen met de Kaat Mossel een aantal zeilvakanties op Nederlands binnenwater, al dan niet in combinatie met een thema. Individuele zeilreizen zijn voor diegenen die niet een hele groep mensen willen/kunnen verzamelen om een heel schip af te huren. Mochten deze reizen niet passen in je agenda, kun je verder Rene en Sjakkijken op Andere individuele Zeilreizen. Voor hen die met een eigen groep op stap willen, bieden we op de pagina ‘Groepsreizen en Schepen’ twee schepen met divers vaargebied mogelijkheden.
Past geen van deze schepen bij de wensen en aantal mensen, dan biedt ons netwerk zeker een oplossing.
Neem gerust contact met ons op: 06-83248206.

Wie is Sjak

De drijvende kracht, Sjak, heeft zelf acht jaar als gast op diverse schepen gevaren. In 1999 zei ze haar baan als reclasseringsambtenaar op, en begon als matroos in de zeilende passagiersvaart. Sinds 2002 vaart ze als schipper op deze traditionele schepen. In 2013, heeft ze de 2-mastklipper Kaat Mossel erbij gekocht.

scheepshond SofieDeze combinatie maakt dat je er als toekomstige gast op kunt vertrouwen dat Sjakzeilreizen weet waarom én waarvoor je boekt. Wij gaan zorgvuldig om met je wensen en bezien of, hoe en waar deze zo passend mogelijk te realiseren zijn. En uiteraard vinden wij het ontzettend leuk en gezellig om met gasten te varen; hen een onvergetelijk tijd te bezorgen; samen wat te beleven.

Reacties zijn gesloten.