Groepsreizen en Zeilschepen


Wanneer je met een groep een schipt zoekt om te gaan zeilen, kunnen we daarbij behulpzaam zijn. Zo’n vaarvakantie kan variëren van een dagdeel tot een week aan boord verblijven. De capaciteit van de hieronder aangeboden schepen verschilt van 12 tot 22 bedden.
Sjakzeilreizen heeft voor 2016 met de onderstaande schepen een bemiddelings-afspraak. Het kan zijn dat geen van deze schepen past bij het wensenpakket. Neem gerust contact met ons op. Het opgebouwde netwerk biedt voldoende mogelijkheden om tot goede match te komen, wanneer je op tijd begint met zoeken.
Het huren van zo’n schip lijkt heel kostbaar. Maar je huurt een drijvende groepsaccommodatie voor een aantal personen. Deze groepsaccommodatie heeft sanitair, een uitgeruste keuken, veeal een BBQ, stereo-apparatuur. Sommige schepen hebben zelfs Wifi aan boord. Wanneer je de huur verrekent per persoon, tezamen met de boodschappen, komt dat overeen met een vakantiehuisje huren en bijbehorende uitgaven.
Het is natuurlijk niet te vergelijken met welke andere vakantie dan ook. Ons zeilend nautisch erfgoed is uniek in de wereld.

Kaat Mossel

kaat mossel De Kaat Mossel liep van stapel in 1905, als klipperschip. Als 1-master vervoerde  zij alles waar guldens mee te verdienen waren. In 1973 werd de Kaat Mossel even de eerste 3-master met passagiers; in 1974 een mastje minder en zo zeilt ze nog steeds rond.
Voor meerdaagse tochten kunnen 20 passagiers mee, verdeeld over 8 hutten. Op een dagtocht zijn 29 personen toegelaten.
De basis-afvaarthaven is Bataviahaven, Lelystad. Ook andere havens zijn in overleg mogelijk. Voor een verdere impressie: klik hier
De definitieve prijs is afhankelijk van de periode:
Weekend: v.a. € 2.080,-
Midweek: v.a. € 2.344,-
Week: v.a. € 3.840,-
Dagtocht: v.a. € 1.080,-
Interesse?

Nieuwe Maen

Nieuwe Maen De Nieuwe Maen is een rivierenklipper, gebouwd in 1891. Ze begon haar leven in de bakstenen-transport. Later vervoerde ze hout. Sinds de jaren 80 vaart ze als zeilend passagiersschip.
Voor meerdaagse tochten kunnen er 18 personen mee. Op een dagtocht zijn er 30 toegelaten.
De basis-afvaarthaven is Zierikzee. Het vaargebied gaat van Westerschelde tot Rotterdam. Tijdens het hoogseizoen heeft de Nieuwe Maen Lelystad, Enkhuizen en Makkum als afvaarthaven.
De definitieve prijs hangt af van de periode:
Weekend:    vanaf € 1.764
Midweek:     vanaf € 2.424
Week:          vanaf € 3.416
Dagtocht:     vanaf € 840
Interesse?

Tevens werken we met diverse andere bemiddelingskantoren samen, dus een match gaat zeker gevonden worden.

Reacties zijn gesloten.