Info en Contact

Algemene informatie

Kaat op de BollenEen dag aan boord

Hoe ziet een dag aan boord er meestal uit:om half negen wordt het ontbijt geserveerd waar een ieder wordt verwacht; na de afwas verzamelt iedereen zich aan dek om tegen 10 uur te gaan varen. Iedereen helpt gedurende de dag naar kunnen een handje met de zeilerij: samen varen we het schip. Ondertussen wordt rond 13.00 uur de lunch geserveerd. Omstreeks 16.30 uur legt het schip aan in de overnachtingshaven, zodat men even de benen kan strekken. Tegen 19.00 uur wordt het diner geserveerd.

Kaat Mossel voor de wedstrijdDuur van de reis

Een weekend loopt van vrijdag 20.00 uur en eindigt zondag 16.00 uur. Een midweek begint maandag 10.00 uur en eindigt vrijdag 16.00 uur. Een week begint zaterdag of maandag 10.00 uur en eindigt vrijdag of zondag 16.00 uur. Een voorovernachting is tegen meerprijs ook mogelijk.

Verblijf

Voor een prettig verblijf aan boord bevinden zich op de schepen het nodige sanitair; elke hut beschikt over koud stromend water en verwarming. De keukens zijn voorzien van gasfornuis, aanrecht en koelkast(en), bestek, voldoende potten en pannen enz.

Wensencertificaat hospitality

Bij alle bemiddelde/georganiseerde reizen van Sjakzeilreizen kunt u uw wensen kenbaar maken. Echter, zeilschepen zijn afhankelijk van wind en water, dus is van tevoren nooit te beloven hoe de reis uiteindelijk zal verlopen. De schipper bepaalt vanaf windkracht 6 of er uitgevaren kan worden; deze heeft hierin, als eindverantwoordelijke, altijd het laatse woord.

Gastvrijheid

Het team van Sjakzeilreizen heeft gastvrijheid, klantvriendelijkheid en zorgvuldigheid hoog in het vaandel staan. Tijdens 2010 hebben zij de training “Wiens vakantie is het” van Stuurmansproject ter ondersteuning hiervan gevolgd. Tijdens 2011 hebben zij “Wat is Wad” van de branchevereniging BBZ gevolgd.
Nog enkele tips….
* vergeet niet bij een individuele reis door te geven of u vegetarisch bent, dan wel een dieet volgt. Daar wordt dan zoveel mogelijk rekening mee gehouden.
** denk aan passende kleding, zowel zon- als regenkleding, goede anti-slip schoenen, camera enz.

Contact:Wat is Wad certificaat

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op de website, neem gerust contact met ons op.
Stuur een email: info@sjakzeilreizen.nl
of bel 068 324 8206
of schrijf: Sjakzeilreizen Postbus 1345
1500 AH Zaandam
KvK nr. 3432033 Amsterdam

Op al onze reizen zijn de algemene voorwaarden, ontleend aan de branchevereniging BBZ, van toepassing. Deze zijn kosteloos aan te vragen.

Hier vindt u in 3 talen ons privacystatement.
De foto’s van de website hebben we te danken aan Jan, Henk, Ron, Linda, Froukje, Marijke, Arianne, Sjak en de schepen.

 

® Ondanks zorgvuldigheid tijdens het samenstellen van deze website, kunnen er fouten ingeslopen zijn. Onze excuses bij voorbaat

Reacties zijn gesloten.